Трикратният световен шампион в тежка категория и член на Международната

...
Трикратният световен шампион в тежка категория и член на Международната
Коментари Харесай

Виталий Кличко се развежда след 26 години брак

Трикратният международен първенец в тежка категория и член на Международната боксова зала на славата, а в този момент кмет на Киев, Виталий Кличко обяви, че се развежда със брачната половинка си Наталия след 26 години брак.

„ Не е загадка, че от доста години живеем освен в разнообразни градове, само че и в страни. Много години, разнообразни ползи и разнообразни животни. И взехме решение да го създадем публично.

Това е желанието и на двете страни. Все още имаме положителни връзки, почитаме се, децата към този момент са възрастни и животът продължава “, споделя Кличко.

Виталий и Наталия имат три деца. Син Егор-Даниел (2000), щерка Елизабет-Виктория (2002) и наследник Максим (2005). Съпругата на боксьора сега живее в Германия, а децата учат в чужбина.

В момента Кличко се е посветил на кариерата си в политиката и не стопира да бъде деен в обществените мрежи по време на войната с Русия. Като боксьор Кличко завоюва няколко международни трофеи в тежка категория.

Той има купата на Световната боксова организация (WBO) от 1999 до 2000 година, купата на списание Ring от 2004 до 2005 година и купата на Световния боксов съвет (WBC) два пъти сред 2004 и 2013 година.

mma.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР