Трета двойка близнаци се родиха в семейство от дупнишкото село

...
Трета двойка близнаци се родиха в семейство от дупнишкото село
Коментари Харесай

Семейство от Дупнишко с трета двойка близнаци

Трета двойка близнаци се родиха в семейство от дупнишкото село Бистрица. Двете са момченца, като едното тежи 4 кг, а братчето му - 3 кг и 200 година

Така Костадин Ламбов и Цветелина Скоклева, които са сгодени от 2017 година, към този момент имат 9 деца. От предходни бракове двамата имат по едно дете. Първото им общо е момченце, а през 2019 година се раждат първата им двойка близнаци - момче и момиче. През 2020 година фамилията се усилва с още две момченца, още веднъж близнаци, а преди дни с още две, които още не са изписани от родилно поделение.

Кметът Кирил Огненски е извънредно благополучен и счита, че фамилията би трябвало да служи за образец. Той е кръстник на първото им дете, както и на първата двойка близнаци. Сега се надява да кръсти и другите две двойки близнаци едновременно.

Справят се сами, без да търсят помощ. Бащата е интернационален водач и разчитат на неговата заплата, както и на детските надбавки. " Костадин е извънредно работлив и заслужен човек. Няма по какъв начин да не им е мъчно с девет деца, само че се оправят с развъждането ", сподели кметът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР