Бившият водещ на Soccer AM Джон Фенърс“ Фендли казва, че

...
Бившият водещ на Soccer AM Джон Фенърс“ Фендли казва, че
Коментари Харесай

`Кандидатствах да заместя Джеф Стелинг след Soccer AM – една скица може да съсипа шансовете ми`

Бившият водещ на Soccer AM Джон „ Фенърс “ Фендли споделя, че е кандидатствал да замести водещия Джеф Стелинг в Gillette Soccer Saturday – като се е погрижил добре практикувайте да се представяте за него.

Sky Sports направи серия от огромни промени в предната част на дома си предишното лято, като всички ветерани в малкия екран като Stelling, Martin Tyler и Chris Kamara напуснаха. Soccer AM, едно от най-популярните дългогодишни футболни излъчвания на Sky, също беше спряно, оставяйки хора като Фенерс, Джими Булард и Питър „ Тюбс “ Дейл без работа.

Отмяната пристигна като цялостна потрес за актьорския състав, някои от които, като Фенерс и Тюбс, бяха със Sky повече от две десетилетия. Говорейки за Tubes & Ange Golf Life, Фенерс сподели, че е бил „ на мрачно място “, откакто е бил погубен с секира.

„ Отначало не [погледнах обратно към Soccer AM с приятни спомени], беше много мъчно, почтено казано “, призна 56-годишният мъж. „ Бях на мрачно място за малко. Чувствах се малко потиснат, че всичко свърши т...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР