Един човек похарчи колосалните £13 за пица, докато е бил

...
Един човек похарчи колосалните £13 за пица, докато е бил
Коментари Харесай

Мъж заклеймява „чудовищната“ пица от £13, която е „толкова лоша, че трябва да е незаконна“

Един човек похарчи колосалните £13 за пица, до момента в който е бил в чужбина, и хората считат, че е толкоз ужасна, че „ би трябвало да е противозаконна “.

Винаги е неприятно, когато пръскаш пари за нещо, което се оказва непривлекателно. За нас, британците, неуспехът на храната е изключително сложен за преглъщане.

И един господин твърди, че е изръсил 16 евро (13,00 английски лири) за пица по време на отмора, само че се раздразнил, когато била цялостно отчаяние.

Той разгласява фотография на необичайно изглеждащата пица в Reddit, демонстрирайки солиден къс, който изглеждаше едвам изпечен. Пицата се отличаваше с дебела, тестена коричка с шунка и домати, пръснати в средата, гарнирани с случайни късчета моцарела.

Когато си визиите пица, очаквате златиста горна част със сирене и изобилна доматена основа. Вероятно по тази причина тази фотография накара хората да се почешат по главите.

Доматите изглеждаха несготвени, а сиренето беше просто пльоснато върху коричката. Плюс това, до момента в който ръбовете на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР