Треньорът на Ювентус Андреа Пирло сияеше след победата на отбора

...
Треньорът на Ювентус Андреа Пирло сияеше след победата на отбора
Коментари Харесай

Пирло поздрави Интер и каза: Една ера приключи, но ще започне друга!

Треньорът на Ювентус Андреа Пирло сияеше след успеха на тима му в гостуването на Удинезе. Той изрази бурно насладата си след втория гол на Кристиано Роналдо, който донесе трите точки и Старата госпожа се изравни по точки с Аталанта и Милан. Бившият национал обаче призна, че отборът за следващ път е посочил недостатъци.

" Добрахме се до успеха с неотстъпчивост. За следващ път сами си направихме живота сложен, само че до последно не се отказахме да преследваме резултата, от който се нуждаехме, а това е най-важното. Понякога настройката ни не е такава, каквато би трябвало да бъде в Ювентус. Искам да продължим да демонстрираме отборния дух от последните минути ", разяснява Пирло.

Той поздрави Интер и Антонио Конте за извоюваната купа в Италия.

" Поздравявам Интер и Антонио Конте за заслужената купа. От нас зависи да променим нещо, тъй като желаеме още веднъж да сме първенци. След девет следващи трофеи една епоха завърши, само че ще стартира друга и задачата ни е още веднъж да сме на върха.

Не съм подозирал, че да си треньор е толкоз стресиращо и в това време прочувствено. Победи като тази ти дават сила да продължиш напред. Трябва да свикнем с мисълта, че се борим за топ 4, а не за купата ", акцентира треньорът на " бианконерите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР