По неизвестна причина Apple съобщи на потребителите, че никога не

...
По неизвестна причина Apple съобщи на потребителите, че никога не
Коментари Харесай

Apple по погрешка уведоми клиентите за неуспешната замяна на техните iPhone

По незнайна причина Apple заяви на потребителите, че „ в никакъв случай не е получавала техните iPhone-и “ в границите на програмата за замяна, завършила преди няколко месеца. Подобни имейли са получили и някои участници в програмата за възобновяване на iPhone.

В доста от случаите клиентите персонално са предали своите iPhone-и на чиновниците на Apple Store. Въпреки това някои от тях получиха писма със следния текст:

„ Тъй като не ни предоставите вашия iPhone, не можем да приключим процеса на подмяна “.

Приложението Apple Store също демонстрира, че статусът на продан на iPhone е изменен на „ анулиран “.

Много клиенти, които са получили имейла, са осъществили замяната на своя iPhone още през месец септември предходната година, когато на пазара излезе Серия 15. Това закъснение в изпращането на имейла значи, че писмото е било изпратено заради систематична неточност.

Самата компания Apple работи доста оперативно и към този момент изпрати нови имейли на клиентите. Тя удостовери, че клиентите са получили имейли с погрешна информация. Компанията увери, че те няма да имат проблеми с една бъдеща замяна и помоли да се пренебрегват тези известия.

По-рано стана известно, че канадската компания GEEP, която е реализатор на Apple за утилизация на техника, е изпратила към 100 хиляди остарели iPhone-а в Китай за препродажба. Вместо да ги унищожи. Apple съди компанията, само че делото не е придвижвано към този момент няколко години. От Bloomberg допускат, че това е по този начин, тъй като Apple не желае да притегля вниманието към обстоятелството, че рециклира използваеми смарт телефони, вместо да ги препродава. Въпреки че се нарежда като компания, щадяща околната среда.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР