Треньорът на Витоша Росен Кирилов бе много доволен от победата

...
Треньорът на Витоша Росен Кирилов бе много доволен от победата
Коментари Харесай

Росен Кирилов: Беше крайно време да победим

Треньорът на Витоша Росен Кирилов бе доста удовлетворен от успеха на своя тим над Берое с 1:0 в Стара Загора. Успехът бе първи за " тигрите " надалеч от вкъщи от 20 август насам.

" Мисля, че бяхме добре проведени в отбрана. Затворихме мощните зони на Берое - фланговете и бързите крайни бранители. Вкарахме трети вътрешен халф и затворихме центъра. Мисля, че се справихме.

Мисля, че не е оригиналност връщането на фланговите нападатели. Трябва да се изберат подобаващите хора, с цел да го създадат това. Мисля, че нашите момчета се оправиха.

Успяхме да създадем бърз преход и контраатаки. Знаехме, че централните им бранители не са от най-бързите. Радвам се, че успяхме.

Крайно време беше да победим. В последните мачове, още преди Нова година, играхме мощно. Срещу Етър изиграхме доста мощен мач.

Тепърва стартират мощни мачове. Трябва да играем на лимита на опциите си. До края всеки мач би трябвало да бъде изигран като край. Радвам се, че последните мачове изглеждаме добре. Логично се стигна и до тази победа ", съобщи Кирилов.
 Витоша (Бистрица) победи Берое с 1:0 като посетител
Пропадането на Берое продължи и против Витоша

Старозагорци отстъпиха с 0:1 на " тигрите " у дома
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР