Треньорът на Верея Илиан Илиев беше доволен от победата над

...
Треньорът на Верея Илиан Илиев беше доволен от победата над
Коментари Харесай

Илиан Илиев ядосан: Не може така! Трябва да сме наясно какво става във Верея

Треньорът на Верея Илиан Илиев беше удовлетворен от успеха над Дунав 2:1, само че насочи рецензии към шефовете на клуба поради неразбираемата финансова обстановка. Наставникът желае в най-скоро време да стане ясно какво ще се случва.

" Ние за пари няма да приказваме. Утре или в понеделник би трябвало да стане ясно какво вършим, по този начин не може да продължава. По принцип, когато има проблем ти се опитваш да го разрешиш, а не му обръщаш тил ", съобщи Илиев. 

" Питайте футболистите дали имат предпочитание, не мен. Аз няма да разясня, удовлетворен съм спортно-технически от този мач. Много мъчно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата ", показа още треньорът на Верея. 

" Не влязохме добре в мача, малко отпуснати бяхме. Това трябваше да променим, желанието и държанието. Знаех, че можем да победим, изключително против един доста противен като посетител противник като Дунав. Като цяло, ние компликациите не ги срещаме толкоз на терена, срещаме ги на организационно равнище в клуба ", продължи Илиев.

" За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, не всеки път ни се получават нещата, само че откъм предпочитание след почивката показахме по какъв начин би трябвало да изглеждаме във всеки дуел ", добави треньорът. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР