Зрелищни СНИМКИ и ВИДЕО: Президентът Радев изуми командосите в Пловдив

...
Зрелищни СНИМКИ и ВИДЕО: Президентът Радев изуми командосите в Пловдив
Коментари Харесай

Румен Радев отново пъчи мускули, състезава се с ученици ВИДЕО

Зрелищни СНИМКИ и ВИДЕО: Президентът Радев изуми командосите в Пловдив с атлетично осъществяване в костюм на висилката (СНИМКИ/ВИДЕО)
Карате е спорт, който гради характери. Учи и възпитава на дисциплинираност, воля, почитание, сподели президентът Румен Радев, който откри през днешния ден шампионата Sofia Karate Open 2021 – Купа на президента и показва положителната си спортна форма, предадоха от БГНЕС.

Той направи 50 лицеви опори за минута в спонтанна конкуренция с възпитаници в спортния комплекс на учебно заведение „ Свети Георги “ в София. Явно годините от военното учебно заведение не се не помнят!

„ За мен е същинско наслаждение да видя толкоз доста млади, усмихнати хора от толкоз доста страни. Карате е спорт, който гради характери. Учи и възпитава на дисциплинираност, воля, почитание. Карате е спорт, който свързва хората.



Изключително съм щастлив да видя толкоз доста деца от десетки страни тук. Да не забравяме, че каратето накара всички нас да се гордеем като българи, тъй като на Олимпиадата в Япония Ивет Горанова записа със златни букви името си точно в този спорт. Убеден съм, че измежду вас са бъдещите европейски и олимпийски шампиони”, сподели Радев при откриването.

Президентът обаче изрази страдание, че не всички деца се занимават със спорт и че доста от тях избират да останат пред тв приемника, компютъра, телефона, или таблета.

Радев даде на уредниците на шампионата Купата на президента, която беше връчена на отборния победител в края на конкуренцията.

По време на събитието той се срещна със спортната и образователна база на учебното заведение.

Турнирът се организира като част от календара на Българската национална федерация по карате и самодейността „ Спортувай с президента “, в границите на която президентът предизвиква физическата интензивност на българските деца и младежи посредством извънучилищни спортни занимания и различни форми за физическо образование.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР