Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов написа нов пост

...
Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов написа нов пост
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Борисов ме вцепени с тези думи!

Лидерът на ИТН Слави Трифонов написа нов пост в обществените мрежи. Повод за него е визитата на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов в Любляна и негово изявление там.

Ето какво написа Трифонов в персоналния си фейсбук профил:

Бойко Борисов е в Словения - нямам визия за какво е там, а и изобщо не ме интересува. Но доскоро излезе информация какво е споделил, и това, което е споделил, ме вцепени. По мотив на умрелите от ковид през днешния ден в България, той е споделил следното:

“Днеска 178 индивида се придвижиха в по-добър свят от този на Румен Радев и на този неуспех, наименуван Кацаров.”

Значи, за Бойко Борисов това не са 178 човешки нещастия. Трагедии за фамилиите, околните и приятелите на умрелите. За Бойко Борисов горките хора са се пренесли в един по-добър свят, тъй като тук те са теглили злокобното тегло на Румен Радев.

Добре, бе хора - какъв човек би трябвало да си, с цел да кажеш нещо сходно?! Първо, какъв човек би трябвало да си, с цел да си го помислиш, а по-късно и да го кажеш? И то, знаейки, че това ще го чуят всички, в това число и фамилиите и околните на умрелите?

Същият този човек оферираше на Цветанов да даде телешки пържолки на кучето, което откри горкото убито момиче от Перник. Тогава той отново сподели, че пържолките са за кучето, разкрило натрупа, без да изпитва грам съчувствие към родителите на детето, наричайки рожбата им “труп”. Днеска “178 трупа”.

Как ви звучи на вас всичко това? Да приказваш по този начин положително ли е, неприятно ли е, политическо ли е, вярно ли е, задоволително ли е, недопустимо ли е, обикновено ли е, ненормално ли е, човешко ли е?

Къде е грешката? В индивида, който си разрешава да се показва по подобен метод или в нас, че му разрешаваме да се показва по този начин?
Няма да е неприятно най-сетне да си отговорим на този въпрос.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР