Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди заминаването на

...
Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, говори преди заминаването на
Коментари Харесай

Младенов към Пенев - не помагаш, поне не пречи!

Треньорът на ЦСКА - Стойчо Младенов, приказва преди заминаването на тима за Хърватия.

" Винаги сме били нащрек, съперниците не спят. Разузнаваме се взаимно, тъй като във футбола изненади, колкото желаете. "

" Нямам желание да разясня каквото и да било. Всеки може да приказва, каквото си изиска. Не съм задължен да давам пояснения, само че ще дам изясненост към назначението ми, с цел да няма интриги, простотии и нелепости, които да се приказват за да се внася напрежение ", съобщи Младенов по отношение на думите на Любо Пенев.

" Последните две години в Казахстан не съм приказвал нито с Гриша Ганчев, нито с Дани Ганчев, с изключение на нормалните СМС поздрави за празниците. След Коледа разговарях и с единия, и с другия. Единият диалог бе, когато разгласи, че той се отдръпва.

Аз направих всичко допустимо да го разубедя. Следващият път беше след мача с ФК ЦСКА 1948. Това беше. Нямам желание да се занимавам с друго, с изключение на с идния мач. "

" Аз проблеми с никого не желая да имам. Не съм засягал никого. Проявявам почитание към всички. Който желае да оказва помощ, да оказва помощ. Който не желае, да стои в профил и да не пречи ", приключи Младенов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР