Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването

...
Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред медиите преди заминаването
Коментари Харесай

Стойчо Младенов обясни за назначението си в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов приказва пред медиите преди заминаването на отбора за Хърватия, където ще срещне Осиек в реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Специалистът съобщи, че главната цел пред тима е да се класира за идващия кръг на конкуренцията.

Той също по този начин внесе изясненост към назначението си в ЦСКА и офанзивите на Любослав Пенев към него.

" Най-важното е да преминем в идващия кръг. Направихме сериозна крачка. Целта пред ЦСКА е победа във всеки мач. В ЦСКА успокоение няма, само че футболистите са уверени, усъвършенстваха своето самочувствие, стоят добре на терена, вземат участие интензивно и в двете етапи. С времето е естествено да се подобряваме. Все още имаме контузени, само че към този момент стартират да упражняват и ще можем да разчитаме на тях ".

" Винаги сме нащрек преди мача. Противниците не спят, разузнават ни, ние разузнаваме тях. Във футбола изненади колкото желаете ".

" Нямам желание да разясня каквото и да било. Всеки има право да приказва каквото си желае. Ще дам изясненост към назначението ми, с цел да няма интриги, простотии и нелепости. Последните 2 години в Казахстан не съм приказвал с Дани Ганчев или Гриша Ганчев, с изключение на известия за Коледа, Нова година. След завръщането ми съм имал два диалога. Първият бе, когато Ганчев се отдръпна. Обадих му се, с цел да опитам да направя всичко допустимо той да остане. Вторият ми диалог с тях бе след мача с ЦСКА 1948. Всичко друго е неистина и интриги ".

" На мен ми предстоят още диалози с почитателите, защото желая всички да бъдат обединени и единни. Тогава можем да приказваме за пестник. ЦСКА ще се върне на върха единствено при единодушие на почитателите. Трябва да се прояви малко самообладание. Не желая да имам проблеми с никого. Който желае да оказва помощ - да го прави. Който не желае да стои встрани и да не пречи ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР