Смята се, че епидемията от E.coli в Обединеното кралство е

...
Смята се, че епидемията от E.coli в Обединеното кралство е
Коментари Харесай

Епидемията от E.coli в Обединеното кралство е „много по-лоша“ при деца, тъй като замърсената салата се продава на половината срок – издадено е ново предупреждение

Смята се, че епидемията от E.coli в Обединеното кралство е доста по-лоша за децата, защото по-голямата част от храните се изтеглят заради допустимо заразяване беше продаден по време на половината майски период.

Експерт по вирусни инфекции през днешния ден издаде обезпокоително предизвестие за епидемията, за която се счита, че е засегнала минимум 200 души в страната от предишния месец. Greencore Group, която прави салати и сандвичи за Aldi, Asda, Sainsbury's и други магазини, споделя, че може да е имало допустимо замърсяване и издаде незабавно евакуиране на продуктите предходната седмица.

Сега се оповестява, че доста от тези артикули бяха продадени по време на полусрочния период, който падна за множеството учебни заведения през седмицата, започваща в понеделник, 25 май. Ето за какво специалистите считат, че децата са най-засегнати от експлоадирането на E.coli, бактерия, която може да аргументи бъбречна непълнота.

Д-р Сара Пит, вирусолог в университета в Брайтън, сподели: „ Гледах датите и евентуално е половината от уч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР