Правителство може да бъде съставено от всички партии в 50-ото

...
Правителство може да бъде съставено от всички партии в 50-ото
Коментари Харесай

Костадинов: Възможно е правителство с всички партии, но без ГЕРБ-СДС и ДПС

Правителство може да бъде формирано от всички партии в 50-ото Народно заседание, само че без ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, с мандат на " Възраждане ", тъй като това са 125 гласа.

Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Да, ние имаме разлики, само че, популярност богу, те са на идейна, в множеството случаи външнополитическа основа, което значи, че когато са намесени хрумвания, правила и идеали, там може доста елементарно да се откри съдия, тъй като арбитърът е българският народ.... Провеждаме референдуми за еврото, за НАТО. В този случай решението на българския народ е към този момент оптимално законната форма, с която се подпечатва от тук насетне бъдещето на България ", посочи Костадинов.

Според него, в случай че не се случи държавно управление с първия мандат - на ГЕРБ, разновидностите са два - " или кабинет с мандата на " Възраждане ", или нови избори ".

Той дефинира ГЕРБ и Движение за права и свободи като " партии - сиамски близнаци ", които са голям проблем за действието на политическата система в страната.

Костадин Костадинов посочи, че " страната се намира в невиждана политическа рецесия ":

" Затова протягаме ръка към всички останали.... В тази обстановка или се опитваме да покажем на българските жители, които отчетливо, вижда се, не желаят ГЕРБ и Движение за права и свободи да ръководят страната, или мъката ще продължи да унищожава страната. Това е - няма междинен път ".

Лидерът на " Възраждане " акцентира, че, в случай че президентът Румен Радев връчи третия мандат на Има Такъв Народ, " ще подари властта на ГЕРБ и Движение за права и свободи ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР