Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви днес, че поне откъм

...
Треньорът на ЦСКА-София Милош Крушчич заяви днес, че поне откъм
Коментари Харесай

Крушчич: Футболистите ми и феновете са много мотивирани за купата

Треньорът на " ЦСКА-София " Милош Крушчич съобщи през днешния ден, че най-малко откъм мотивация тимът му е подготвен да завоюва Купата на България. Финалът против " Локомотив " (Пд) е на следващия ден от 19:15 ч. на ст. " Васил Левски " и ще се предава директно по " Диема спорт " и " Нова спорт ".

" Виждам огромна мотивация, както в тима, по този начин и при почитателите. Надявам се да спечелим Купата на България. Като треньор мога да натрапвам модела на игра на футболистите, само че най-важното е по какъв начин те ще се оправят. Те имат най-важната роля. Има доста съставни елементи за победа - мотивация, подготовка, въодушевление. Ако спечелим сезонът ще бъде добър. Всички чакат този момент. Нашият тим малко по малко израства. С всеки минал мач прогресираме. Този край е бонусът за свършената от нас работа. Не желая да приказвам дали работата ми зависи от крайния излаз на мача. Аз и футболистите ми свикнахме - всеки мач е край за нас. Няма да укривам, че съм стимулиран да печеля купата. Същото важи и за футболистите и почитателите. Задачата ни е да зарадваме последователите. За мен е значимо да спечелим, само че сега най-важни са футболистите и клуба. За мен това ще е първи огромен трофей ", разяснява Крушчич през днешния ден на конференция.

Той има разполагаем всички футболисти, без възстановяващия се от COVID-19 Милош Крушчич. Като проблем преди мача, сръбският треньор малко по-ранния начален час на мача, когато температурите още ще са високи. Крушчич не е нареждал да се упражняват дузпи на тренировките, с цел да не се напрягат в допълнение футболистите. А за противника съобщи: " Локомотив " играе доста добре, изключително в средата на терена. Пресират доста добре. Стилът им разчита на мощна игра за първа топка. Знаем техните мощни страни. Внимателно сме ги проучили. Отборите се познават добре. Първо загубихме през сезона от " Локомотив ", по-късно направихме тъждество. Сега е време за победа! "

Но и в " Локомотив "  са се настроили за победа, с която ще си защитят трофея от предходната година. Това пролича ясно от изявлението на треньора Бруно Акрапович.  " Отиваме да спечелим трофея. Шансовете са 50:50. Запазихме и дадохме отмора на съществени футболисти. Тренираме доста добре и се надявам, че ще покажем мощна игра и във финала. Много тактичност тук не оказва помощ. Трябва да дадем всичко от себе си, да играем прекрасен футбол, да създадем шансове и да вкараме гол. Искаме още веднъж да спечелим финала и да зарадваме нашите почитатели. Длъжни сме да дадем всичко за себе си. Миналият сезон не играхме толкоз мощно, както през тази година. Миналата година всичко зависеше от финала за Купата на България. Сега играхме цялостен сезон добре, имаме качество, имаме резултати, което ни дава самочувствие. Надявам се качеството, което показахме през целия сезон да го покажем и на следващия ден във финала ", сподели босненският експерт. Той няма да може да употребява невъзстановения от контузия Дейвид Малембана.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР