Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше доволен от представянето на

...
Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше доволен от представянето на
Коментари Харесай

Акрапович: Много сме опасни в нападение

Треньорът на ЦСКА Бруно Акрапович беше удовлетворен от представянето на отбора в първата контрола от подготвителния лагер в Алания. " Червените " се постановиха с 4:0 на дублиращия тим на Аланияспор.

" Няма по какъв начин да не съм удовлетворен след тези сложни тренировки през последните дни. Имахме задоволително шансове да вкараме още голове. Срещу този нападателен и млад тим отборът ни изглеждаше добре. Важно е никой да не се контузва и да продължаваме по този метод. Вчера момчетата имаха две тежки тренировки, завчера още две, а през днешния ден имаха една. Искам да са свежи на терена. Целта ми е в тежките тренировки да минем без травми. Затова играчите би трябвало да бъдат дисциплинирани. Вижда се, че съвсем всички са работили върху кондицията си. Повече ще работим върху нещата, които дават мощ на играча. Много е значимо по време на този развой някой да не се контузи ", стартира Акрапович.

" Много значимо за мен бе да променим схемата на игра. Променихме от 4-3-3 на 3-5-2. Имах малко време да надъхам тима и да предам моите хрумвания. Липсваше ми времето, което имам сега. Най-важно в Турция е да срещнем на 100% футболистите с метода на игра, който изисквам. Това ще ни помогне доста да изглеждаме по по-добър метод. Вижда се, че имаме доста повече шансове за гол. Винаги имаме четирима или петима играчи в наказателното поле. Това демонстрира, че сме рискови за съперника и пресираме високо. Играчите демонстрираха, че са умни и схващат другите позиции ", продължи треньорът на ЦСКА.

" Имаме задоволително качествени играчи. Видяхме доста добре това в Европа. Всеки състезател за мен е доста значим. Не желая да злоупотребявам. Доволен съм от всеки един. Оферти постоянно ще има и ще се спекулира нещо. Предпочитам да не се занимавам с това. Разчитам на всеки един състезател, който е тук. Ако пристигна сериозна оферта, тогава клубът ще мисли какво ще прави ", приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР