Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира равенството 1:1 на

...
Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев коментира равенството 1:1 на
Коментари Харесай

Треньорът на ЦСКА 1948: Трябва да сме радостни от точката срещу Локомотив София

Треньорът на ЦСКА 1948 Мирослав Миндев разяснява равенството 1:1 на Локо София, до което тимът му стигна след дузпа в продължението.

" Малко ми е мъчно да бъда безапелационен. Изпуснахме обстановки. Мисля, че и те имаха. Второто полувреме беше по-добро за нас и можем да съжаляваме, че не поведохме. Хванаха ни на една контраофанзива, вкараха гол. Ние опитахме взлом. Имахме и шанса да се получи обстановка за дузпа и изравнихме. Реалният резултат съгласно мен, би трябвало да можехме да спечелим, изключително поради толкоз чистите обстановки второто полувреме, само че пък предвид на развиването, мисля, че би трябвало да сме удовлетворени от това 1:1, поради това, че изравнихме в последната минута “, сподели Миндев във връзка второто полувреме на мача, в което паднаха и двата гола.

Той показа и че на почивката е имало корекции по играта на тима: „ Не, само че имаше леки корекции. Радвам се, че играхме по-добре през второто полувреме. Като цяло при нас има много огромно напрежение предвид на това започнахме с две загуби в първите два мача, макар тежките съперници. Момчетата имат лека нерешителност, само че мисля, че с повече работа ще вървят напред. Имаме и много млади футболисти и опитваме да ги постановяваме. В целия клуб са 5-6 опитни футболисти, а останалите са на към 23 или по-малки. Ще има такива лъкатушения и хората, които гледат и наблюдават нашия тим, би трябвало да са търпеливи. Призовавам ги да бъдат търпеливи, тъй като не е елементарно да се работи по този метод “.

" Надявам се, работим ежедневно, неуморно целият екип, с цел да им вдъхнем убеденост. Всичко това обаче изисква време. Не желая да звучи като опрощение, само че са млади момчета и би трябвало време, с цел да добият нужната убеденост, опит, класа в случай че щете “, сподели той във връзка работата с младите играчи в тима.

Миндев не пропусна обстановката с изпълнителя на дузпата: " По принцип, който се усеща по-добре от двамата, той извършва дузпите. Важното е изпълнителят да я вкара. Не всякога се получава, само че двамата са положителни реализатори и това не е драма при нас “.

Той приказва и за идващите мачове на отбора му, първият от които е против Пирин Благоевград: „ Ще опитаме да използваме всеки късмет. Къде ще се получи, никой не може да каже. Къде ще се случи да победим, къде не, никой не може да предвижда. Нямаме толкоз доста класни състезатели сега, че да избираме и да сме непредвидими като състав, само че считам, че с времето това ще се промени “.

" Аз нямам проблеми с напрежението и то не ми въздейства. Проблемът е при футболистите, тъй като при тях то е голямо. Ние се опитваме да го облекчим, с цел да могат да играят по най-хубавия метод, само че не всеки път се получава, тъй като те са футболисти на ЦСКА и би трябвало да се стремят да побеждават във всеки мач “, приключи Миндев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР