Tреньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори на пресконференция преди

...
Tреньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори на пресконференция преди
Коментари Харесай

Футболът се тресе! Любо Пенев скочи на Кръстаич за избраните футболисти

Tреньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев приказва на конференция преди дуела с Ботев (Пловдив) от десетия кръг на efbet Лига. Срещата е на следващия ден от 20:00 часа в Коматево.

Специалистът заяви, че новото попълнение Евгений Сердюк по всяка възможност няма да може да вземе присъединяване, тъй като документите му не са подготвени. Пенев разяснява и неналичието на Ивайло Чочев в националния тим за мачовете от Лигата на нациите против Гибралтар и Северна Македония. Той подлага на критика селекционера Младен Кръстаич и съобщи, че на негово място не би избрал същите футболисти.

„ Вие ме питате за лесни победи. За нас няма да има лесни мачове. Дали играем като хазаин, или посетител, няма да е елементарно. Ботев не е в неприятна форма, малко и шансът им изневери. Има благоприятни условия. Позицията, в която се намира сега, не е позицията на Ботев. Отборът ще отиде в радикално друга позиция. Изправяме се против сериозен и мощен противник “, стартира Пенев.

„ В никакъв случай няма да има подценяваме. Има доста мачове да се изиграят, до момента в който свърши шампионата. Поне що се отнася до подценяване, никога. Не подценяваме нито един тим “, продължи наставникът на „ алените “.

„ В развой са документите на Сердюк. Под въпросителна е за този мач. Към момента, по-скоро няма да играе “, изясни Пенев.

„ Георги Русев имаше лек физически проблем, нищо комплицирано. Предпочетох да бъде защитен, с цел да се почувства по-добре, ще бъде разполагаем за на следващия ден “, сподели още Пенев, след което разяснява националния тим и избраниците на Кръстаич – „ Той е старши треньорът. Моето мнение се разграничава доста. Аз си виждам моя тим. Той гледа националния. Все ми се коства, че е редно да се викат футболисти, които са във форма. Не запаси или такива, които играят малко. Смело мога да кажа, че сега Ивайло Чочев е най-хубавият футболист в българското състезание. Дани Наумов е най-хубавият вратар. Това е персонално мое мнение. Не знам какви са концепциите и проектите. Моята група за едни такива мачове щеше да е доста по-различна. Коментирайте и вие какво мислите по въпроса. Кима се с глава, само че пазиме българския народен тим. Най-добрите би трябвало да се викнат, без значение от кой тим и да се разчита на тях в тези два мача. Ще играем за чест, тъй като всичко сме отписали. Но няма значение дали имаме огромни и дребни шансове “.

„ Няма други под въпрос, с изключение на Сердюк. Докато издържим, ще продължим да печелим. Готвим се, упражняваме. Щастливи сме, играем добър футбол и печелим. Даже да не спечелим отново сме удовлетворени от това, което вършим. Въпрос е на това да издържим оптимално физически и душевен. Няма да е елементарно, само че това е пътят за всеки един тим. Временно класиране е. Всеки един тим се бори съгласно зоните, в които желае да попадне “, сподели още Любослав Пенев.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР