Треньорът на Спартак Варна, Тодор Киселичков, смята, че много ранният

...
Треньорът на Спартак Варна, Тодор Киселичков, смята, че много ранният
Коментари Харесай

Треньорът на Спартак Варна: Ако кажа нещо за червения картон, може да ме вкарат в затвора

Треньорът на Спартак Варна, Тодор Киселичков, счита, че доста ранният червен картон на Проспер Менди беше в основата на провалянето с 1:3 надалеч от вкъщи против Берое. Той добави, че е належащо качество на състава, с цел да може да излезе от дупката.

„ Според мен този червен картон повлия извънредно доста. Не мога да разясня обстановката, само че и не желая да я разясня – най-вече да ме вкарат в пандиза. Температурата беше 32 градуса и да играеш толкоз време с човек по-малко против класен отбор като Берое не е елементарно. Направихме, каквото можахме. Намериха празни пространства в нашата отбрана. Успяхме да поведем, само че доста лесни голове ни вкараха, би трябвало да работим в това отношение “, стартира наставникът.

„ Хареса ми, че се борихме. Много мъчно можеше да изпълним кой знае какво при тези условия, изключително в тази горещина. Трябваше да задържим най-малко до полувремето резултата, само че те са класен тим и ни наказаха “.

„ Тежи серията най-много душевен. Наистина е неприятно след толкоз кръгове да сме единствено с 1 точка. Аз виждам позитивизъм, играчите се стараят и се готвим добре. Всичко обаче завърши още във втората минута “.

„ Аз не мога да разясня дали ще има напуснали, само че би трябвало да се подсилим със състезатели. Наблюдаваме играчи, които да ни издигнат равнището, с цел да излезем от тежката обстановка. Трудно ще е, само че е видно, че в този тим би трябвало да се вкара малко качество “, приключи Киселичков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР