Четири сутринта е в хотел Леополис в Лвов и група

...
Четири сутринта е в хотел Леополис в Лвов и група
Коментари Харесай

По пътя за Лвов с „магаретата на войната“

Четири сутринта е в хотел Леополис в Лвов и група британци със замъглени очи, доста на избрана възраст, се препъват долу в мазето. Не е доста от дълго време, откогато бяхме в бара.

Сирената за въздушна паника преди малко зави и ние ще прекараме идващите два часа в очакване на сигнала за непорочност, преди да се тръгнем назад към леглата си.

Лвов е прелестен град. Той беше икономисан от множеството от най-лошите набези на Русия против Украйна, защото се намираше в западната част на страната, надалеч от множеството сражения. Отворено е за бизнес. Но в действителност не е преди всичко в листата тъкмо в този момент за отмора. Ракетите тази нощ бяха ориентирани към енергийна централа много южно от града, само че в един миг приложението за въздушна офанзива ни предизвести, че се движат към нас, до момента в който не се отклониха към задачата.

И по този начин, за какво ние... пъстра тайфа от фермери, предприемачи, някогашни офицери от армията и пенсионери от цялото Обединено кралство – определени да прекарат нашия уикенд в Лвов?


Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР