Треньорът на Спартак (Варна), Георги Иванов - Геша, остана доволен

...
Треньорът на Спартак (Варна), Георги Иванов - Геша, остана доволен
Коментари Харесай

Геша: Допуснахме глупава грешка за дузпата

Треньорът на Спартак (Варна), Георги Иванов - Геша, остана удовлетворен от положения труд от футболистите, само че призна, че дребните елементи са коствали точките при провалянето с 0:1.

" Не ни доближи това, че първоначално бяхме разколебани. След това увереността пред гола изчезна. Допуснахме глупава неточност за дузпата. Положиха старания футболистите, само че дребните елементи объркаха сметките ", стартира Иванов.
 Ботев (Враца) победи Спартак (Варна) с 1:0 в efbet Лига
Ботев (Враца) закотви Спартак (Варна) на дъното в efbet Лига

Единственият гол в мача беше от дузпа

" Трудно е с 3 тренировки да се промени нещо, което се наслага две години в Спартак. Опитахме се да имаме по-стабилна защитна съществена, по-широка офанзива. Понякога забравяхме това, което говорихме и се лутахме сред новото и остарялото. Трудът и физическото себераздаване дават оптимизъм за бъдещето ".

" Един уважаващ себе си тим не би трябвало да позволява с лека ръка голове. Опитахме да внесем непоклатимост в играта и малко по малко ще се надявам да се подобрят нещата. Доколкото знам управлението договаря с други хора. Аз бях случайно включен. Нищо не се знае. Ако създадем 1-2 победи, може и да се промени обстановката. Подробности не мога да дам, само че името на Херо приказва за себе си. Ако се стигне до съгласие, това ще е показателно за равнището и упоритостта на клуба ", приключи той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР