Скандални заплахи на лични съобщения е получил ловчанлия. Автор бил

...
Скандални заплахи на лични съобщения е получил ловчанлия. Автор бил
Коментари Харесай

Баща на депутат заплашва съгражданин: „КЕ ядеш моя грездей* ми се струва“

Скандални закани на персонални известия е получил ловчанлия. Автор бил бащата на кандидат-кмета от „ Продължаваме промяната “ и народен представител Искрен Цветославов Арабаджиев. Анонимен член на групата „ Ловеч Днес “, която има 15 хиляди членове, показа скрийншот от скандалните известия, които е получил.

„ Пускам тази обява анонимно и се надявам админите да я одобрят и да запазят анонимността ми, тъй като заканите от бащата на Искрен Арабаджиев – народен представител и претендент за подобен, не са нещо, което няма да тормози някого. До колкото разбирам и други са “съветвани ” да не пишат и споделят истината на наследник Арабаджиев, само че очевидно страхът е огромен! “, написа анонимният.

Не излиза наяве какво толкоз е написал той за Арабаджиев-син, което да стане мотив за словесната експанзия.

„ С тези мутренски номера, няма да стане, не всеки ще уплашите, а и не е ясно дали ще бъде народен представител още веднъж Искрен! И се оправдавам за това, което чете от негово име! “, гласи още обявата.

„ Този се е помислил, че живее в 90-те години “, разясняват хора от групата под поста.

„ Това да се подлагат на полови закани хора може би е обикновено в тяхното семейство. В случая заплашва различен мъж, това си е за тъжба “, споделят различен участник.

Проверка на Tribune.bg удостовери, че профилът е на бащата на депутата.

Малко по-късно в групата се появи нова обява.

„ Бащата на Искрен Арабаджиев изтри мненията си, незабавно щом пуснах заканите му! При семейство Арабаджиеви очевидно замитането на истината е фамилна линия, предава се от татко на наследник и по този начин доста поколения… “

 

***

грѐздеят, грѐздея, мн. грѐздеи, (два) грѐздея, м.
1. Дървена тапа на бъчва, каца и под.
2. Разг. Грубо. Мъжки сексуален член.

Източник: tribune.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР