Първа инвестиционна банка АД е публична компания, която се търгува

...
Първа инвестиционна банка АД е публична компания, която се търгува
Коментари Харесай

ПИБ опроверга пазарни слухове за скорошна продажба

" Първа капиталова банка " АД е обществена компания, която се търгува на БФБ и като такава съблюдава прецизно българското законодателство. Именно по тази причина от банката изпратиха публична информация до КФН и БФБ, в която изрично опровергават погрешните изказвания:

Първа капиталова банка (Fibank) не разяснява пазарни клюки, само че поради евентуалното значение на оповестена в,,Kапитал “ непютвърдена информация, основана на неофициални източници, в несъгласие с положителните журналистически стандарти, уведомяваме обществсността, че в Банката не е стартирана и не се организира процедура по така наречен дю дилиджънс, която процедура е общоприет детайл при покупко-продажбата на структуроопределящ за българската стопанска система актив.

3a нaд 30-годишната си история на българския пазар, Fibank се утвърди като нaй-голямата и авторитетна бaнка с български капитал. B това си качество тя постоянно е представлявала интерес за български и задгранични инвecтитоpи. 3а вcяка предходна и бъдеща смяна в структурата на собствеността на Банката, българската общност е научавала и ще продължи да научава само и единствено посредством формалните ни канали за връзка, разясниха от ПИБ.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР