Треньорът на шампиона на Испания Атлетико Мадрид - Диего Симеоне,

...
Треньорът на шампиона на Испания Атлетико Мадрид - Диего Симеоне,
Коментари Харесай

Атлетико Мадрид няма почти никакви шансове да привлече Лаутаро Мартинес

Треньорът на първенеца на Испания Атлетико Мадрид - Диего Симеоне, желае да вземе нападателя на Интер Лаутаро Мартинес като сътрудник на Луис Суарес в офанзивата на „ дюшекчиите “. Към момента обаче това негово предпочитание е съвсем невероятно да се реализира.

Първата причина е цената на младия аржентински нападател, която съгласно разнообразни източници е към 90 млн. евро. Освен това, Лаутаро се усеща добре в Италия, където през последния сезон стана първенец с " нерадзурите “. В момента те желаят да подпишат нов контракт с него, като досегашният договор на играча е до лятото на 2023 година От нападателя, който сега игра на Копа Америка със селекцията на Аржентина, се интересуват още Барселона и Реал Мадрид.

Затова управлението на Атлетико знае, че сега е съвсем невероятно да притегли аржентинеца в своите редици. В същото време, някои медии в Италия пишат, че Лаутаро е отхвърлил оферти му нов контракт от Интер, защото не е бил задоволен от препоръчаното му заплащане. От клуба му оферират заплата в размер на 4,5 млн. евро на сезона, до момента в който футболистът желае най-малко 6 млн. евро.

По думите на сътрудникът му, Алехандро Камано, Лаутаро е уведомил Интер, че желае по-висока заплата: „ В момента сме спокойни, преди всичко би трябвало да разгадаем проблема с Интер, да разберем какъв ще бъде планът на тима и да изслушаме офертите, които ще дойдат. Те ни предложиха възобновяване на контракта му за още една година, само че ние ги информирахме, че към този момент не желаеме да променяме договора на Лаутаро “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР