С тези нови правила потребителите, които използват Booking.com за настаняване,

...
С тези нови правила потребителите, които използват Booking.com за настаняване,
Коментари Харесай

Еврокомисията удря по една от най-големите платформи за настаняване

С тези нови правила потребителите, които употребяват Booking.com за настаняване, ще имат по-голям избор и независимост. Освен това платформата би трябвало да обезпечи обективен достъп до услугите си и за доставчиците. Това евентуално може да докара до по-голяма еластичност във връзка с изискванията за резервация и отменяне.

 

Booking.com е категоризиран като главен състезател в европейската туристическа промишленост, признава комисарят по цифровите технологии на Европейски Съюз Тиери Бретон. Целта на Европейската комисия е да се увери, че компанията съблюдава всички условия на DMA, прикани той. На Booking.com е даден гратисен интервал от шест месеца, с цел да приложи тези промени, преди да показа обстоен отчет на Комисията.

 

Комисията обмисля дали онлайн услугата X (известна преди като Twitter) попада под действието на закона. Компанията, благосъстоятелност на Елон Мъск, твърди, че не има господстващо състояние на пазара макар голямата си потребителска база, като показва услуги като Threads и Mastodon като действителни други възможности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР