Винтидж колан, купен за пет в благотворителен магазин по време

...
Винтидж колан, купен за пет в благотворителен магазин по време
Коментари Харесай

Покупката от благотворителен магазин за 5 британски лири на летовник се оказва съкровище на Chanel на стойност близо 2000 британски лири

Винтидж колан, платен за пет в благотворителен магазин по време на почивка на Карибите, се продаде за 380 пъти повече от сумата, откакто се оказа на бъдете френско дизайнерско богатство.

Летовник закупи продукта за £5 по време на пътешестване до Барбадос през 2019 година - само че допусна, че е фалшификат, макар че носи безпогрешното лого CC на Chanel. И тя остана шокирана, когато специалисти по бижута потвърдиха, че блестящият колан, ослепителен от кристали, е същинска годишна продукция на Chanel, струваща доста повече.

Изгодният колан към този момент беше продаден на търг за £1900, откакто беше продаден на Hansons Auctioneers в Етуол, Дарбишир. Собственикът на Harborough, Leicestershire, сподели: „ Често вземам неща от благотворителни магазини. Никога не ми е хрумвало, че може да са същински. Като се замисля, би трябвало да се усмихна на дамата Bajan, която беше доброволец в магазина.

„ Тя предложи да бъде хубава декорация за моята коледна елха. “ Артикулът се оказа прекомерно скъп, с цел да усъвършенства празнична...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР