Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти очаква отборът му да

...
Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти очаква отборът му да
Коментари Харесай

Анчелоти преди Ел Класико: Очаквам победа над Барселона

Треньорът на Реал Мадрид Карло Анчелоти чака тимът му да се показа доста по-добре в полуфинала против Барселона за Купата на Испания, в сравнение с във финала за Суперкупата.
 Анчелоти: Ситуацията в Ла Лига е комплицирана, само че това не значи, че се предаваме
Анчелоти: Ситуацията в Ла Лига е комплицирана, само че това не значи, че се предаваме

" Не се възползвахме след аления картон "

" Във финала за Суперкупата ни липсваше централизация и направихме самостоятелни неточности, които няма да се повторят. Близо сме до това да спечелим значим трофей и ще се борим за него. Не е съдбоносен мач, само че ще се опитаме да вземем задатък ", сподели италианецът преди първия мач сред двата тима на следващия ден вечер.

" Готвим се с убеденост, това е един от най-хубавите мачове. Искаме да създадем пълностоен мач, да сме положителни в офанзива и отбрана ", пожела си той.
 Анчелоти: Понякога се нервирам, само че съм уверен, че сега няма корупция във футбола
Анчелоти: Понякога се нервирам, само че съм уверен, че сега няма корупция във футбола

" Съдиите се провалят на всички места и просто би трябвало да го приемем ", сподели още той

" Азар е добре, тренира, желае да натрупа минути. Може би това ще стане в идващите мачове. Родриго тренира през днешния ден за първи път, наподобява добре, само че ще забележим преди мача ", сподели още треньорът.

" Орилиен (б. а. - Чуамени) е добре, откри физическата си форма си и може да бъде титуляр на следващия ден. Камавинга също е добре и това е значимо, тъй като да имаме двама халфове на такова равнище ни дава преимущество при притежанието на топката ", има вяра Анчелоти.
 Анчелоти за обвиняванията против Барселона за корупция: Лошо е, че хората се съмняват в честността
Анчелоти за обвиняванията против Барселона за корупция: Лошо е, че хората се съмняват в честността

Загрижен съм повече за положителната подготовка за мачовете, споделя той

" Карим (б. а. - Бензема) ни оказа помощ доста предишния сезон, нека да го направи и този. Идва основният миг през сезона и това да имаме Карим разполагаем, значи да сме по-близо до трофеите ", сподели треньорът. Там сме, където заслужаваме, а в този момент идва значимият миг от сезона. Мисля, че можем да спечелим повече, само че не съм вълшебник ", добави експертът.

" Купата по принцип не е най-важният шампионат, само че когато стигнеш до полуфиналите, към този момент е. Трофеят не е значим първоначално, само че в края става значим, да ", сподели той.

" Това е друг шампионат, играем против доста мощен противник. Ще бъде мач от 180 минути, публиката ще се любува ", счита Карло Анчелоти.

" Може да играем без Кроос и Модрич. Това са мачове, които изискват доста сила и може би по тази причина Кроос може да остане отвън състава, само че също ни трябват опит и знания въпреки това. Трябва да преценява, тъй като не е елементарно да се откажа от футболисти на това равнище ", призна той.

" Имаме предпочитание да победим Барселона, само че не като реванш за Суперкупата, а тъй като сме покрай трофей ", посочи италианецът.

" През предишния сезон по това време имахме две точки повече, само че не бяхме на полуфинал за Купата на Испания и бяхме изгубили първия мач от осминафиналите в Шампионската лига. "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР