Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич го защити след

...
Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич го защити след
Коментари Харесай

Иванишевич: Джокович не е злодей

Треньорът на Новак Джокович - Горан Иванишевич го отбрани след голямото количество рецензии за провеждането на Adra Tour в последните седмици. Специалистът разгласи, че не схваща за какво внезапно Ноле се е трансформирал в изверг номер 1.

" Да, мога да приема, че не трябваше да организираме това празненство, само че всеки е виновен за себе си. Никой не е принуждавал никого да идва в този клуб, нито го е принуждавал да танцува или да си смъква тениската ”, съобщи Иванишевич, представен от Dsport.bg.

" Как може някой да каже, че болестта е тръгнала от там? Марко Паники - фитнес треньорът на Новак, не беше на купона. Бях с него в Белград всеки ден в продължение на две седмици и той даде позитивен тест, до момента в който аз два пъти бях негативен. Може ли някой да изясни това? Или фактът, че Милян Аманович - физиотерапевтът на Новак, лекуваше лакътя на Димитров в Задар, само че и неговият тест беше негативен ", добави Иванишевич.

" Това е единствено мое мнение, само че почтено казано бих желал да го сменят. От момента, в който стана президент, каквото и да направи, нищо не работи. Всеки го атакува за щяло и нещяло, а в това време той се пробва да направи по този начин, че всички да се усещат добре ", заключи Иванишевич.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР