Треньорът на Монтана Атанас Атанасов направи своя коментар след загубата

...
Треньорът на Монтана Атанас Атанасов направи своя коментар след загубата
Коментари Харесай

Треньорът на Монтана: Направихме елементарна грешка, а Левски си е гранд

Треньорът на Монтана Атанас Атанасов направи своя коментар след загубата с 0:2 от ''Левски''. Атанасов подчертава, че тимът му е пропуснал да осъществя обстановките, които е имал и също по този начин призна, че ''Левски'' си е гранд, макар „ че се намира в по-такава ситуация”.

„ Причините за загубата са, че обстановките, които имахме не можахме да осъществяваме. Направихме обикновена неточност от тъч. Аз съм удовлетворен от старанието на моите футболисти и считам, че се представихме на положително равнище. ''Левски'' си е един от грандовете, без значение, че е в малко по-такова състояние'', стартира той.

„ Работихме да победим Левски и си мисля, че трябваше малко късмет, само че в последна сметка, откакто не сме вкарали, значи не сме се справили. Не чувствам напрежение в момчетата. В последна сметка в efbet Лига не виждам слаб тим или подобен, който нашият да подцени. Всички са равни, като изключим 2-3 тима. Мисля, че във всеки един мач имаме възможностите. Не мога да не бъда удовлетворен от старанието и желанието им”, разяснява Атанасов.

„ Не мога да кажа, че Бари ще прави трансфер, само че в случай че се направи, ние сме 24 индивида, ще има заместител и за него. След като клубът реши, че е приоритет на Бари – добър футболист, ще липсва”, добави още наставникът на монтанчани.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР