Треньорът на Милан Винченцо Монтела заяви, че не се притеснява

...
Треньорът на Милан Винченцо Монтела заяви, че не се притеснява
Коментари Харесай

Монтела: Не чак толкова много отбори играят по-добре от нас

Треньорът на Милан Винченцо Монтела съобщи, че не се тормози от непрекъснатите клюки в медиите, че ще бъде уволнен поради слабия старт на “росонерите” в шампионата на Серия “А”.

“Не виждам чак толкоз доста тимове, които да играят по-добре от нас. Не се тормозя и да чета, че непрекъснато други имена се спрягат за моето място. Чувствам се стимулиран, част от работата ми е да се оправям с негативите, а освен с позитивите. Трябва да наваксаме изгубените точки, като на следващия ден е денят да го направим”, разяснява експертът преди гостуването на Киево в междинния 10 кръг.

Милан няма победа от четири мача, като загуби три от тях, а през уикенда следва извънредно значима аудиенция на Ювентус в едно от огромните дербита на Апенините.

“Уверен съм в качеството на футболистите, просто нямаме резултати. Много неща се случиха през седмицата - греди, ВАР, разнообразни интерпретации… Каквото и да се случи на следващия ден, ние би трябвало като тим да се опитаме да променим настройката си, би трябвало да спечелим, би трябвало да се ядосаме и да покажем непоколебимост”, сподели още Монтела и разясни, че Леонардо Бонучи не е желал в никакъв случай да се отхвърля от капитанската лента поради неуверените изяви при започване на акцията и всичко това са медийни измислици.

Бранителят е осъден за два мача след аления картон против Дженоа и ще пропусне гостуванията на Киево и Ювентус.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР