Полицай от щата Вирджиния се възстановява, след като шофьор с

...
Полицай от щата Вирджиния се възстановява, след като шофьор с
Коментари Харесай

Държавен полицай от Вирджиния, ударен по време на спиране под натиск, след като друг шофьор с увреждания се блъсна в патрулно превозно средство

Полицай от щата Вирджиния се възвръща, откакто водач с увреждания удари патрулната й кола, до момента в който тя беше спряна с различен водач за хипотетично шофиране под въздействие.

Щатската полиция на Вирджиния сподели, че служител на реда С. Азиз е реагирал на седан, спрял в северната лента на междущатска автомагистрала 495 в окръг Феърфакс към 3 часа сутринта във вторник. 

Шофьорът на седана към момента беше вътре в транспортното средство и отхвърляше да сътрудничи на настояванията на служителя на реда да излезе или да реалокира колата на по-безопасно място, сподели държавната полиция.

Полицаят от щатската полиция на Вирджиния К. Азис беше блъснат от водач с увреждания рано сутринта във вторник, до момента в който спираше обособен водач за шофиране в нетрезво положение. (Полицията на щата Вирджиния)

Докато Азис се справяше с водача на седана, Jeep Cherokee удари ремарке с влекач, което беше спряло в лентата за придвижване заради мястото, където беше спрял седанът.

Дж...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР