Tреньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата на своя тим

...
Tреньорът на Лудогорец Станислав Генчев коментира победата на своя тим
Коментари Харесай

Станислав Генчев: В момента аз съм треньорът, ако има промени ще ги разберете от ръководството

Tреньорът на Лудогорец Станислав Генчев разяснява успеха на своя отбор над Ботев (Пловдив) с 2:1 в последния мач на тима за тази календарна година.

" Имахме дребни усложнения, изключително през първото полувреме. Тогава създадохме малко голови положения и по-трудно намирахме път към гола. През втората част бе по-добре, само че допуснахме доста груба неточност, от която съперникът вкара попадение и можеше да стигне до освен това. Не започнахме мача по този начин, както го бяхме възнамерявали. Може би не дадохме всичко най-хубаво от себе си.

Проведохме доста диалози, че би трябвало да се потрудим много, с цел да си заслужим успеха. Бяхме длъжни да създадем всичко, с цел да спечелим трите точки. Хубаво е, че успяхме да победим и се надявам следващата година да сме още по-силни ", стартира Генчев.

" При всички положения е добре, че имаме задатък от 6 точки, само че в този момент най-важно е футболистите да си починат и когато се съберем за подготовката, всички да дадат максимума от себе си, тъй като през тази година бяхме надалеч от мечтаната визия на тима.

Има доста неща, по които би трябвало да се работи. Нашият тим би трябвало да непрекъснато да основава положения, а през последните мачове не беше по този начин. Има върху какво да се работи. В момента аз съм треньор на тима, в случай че има промени, ще ги разберете от управлението. Но сега аз съм треньор ", съобщи Генчев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР