Треньорът на Локомотив София Иван Колев даде доста обективно мнение

...
Треньорът на Локомотив София Иван Колев даде доста обективно мнение
Коментари Харесай

Иван Колев: Доволен съм, но трябва да сме по-силни в атака

Треньорът на Локомотив София Иван Колев даде много обективно мнение за тима си след провалянето от ЦСКА с 1:3 в другарска среща. Колев подчертава класата на съперника, само че също по този начин похвали своите футболисти, които са посочили положителни неща на „ Армията”.

Колев също по този начин разяснява и бъдещите проекти на „ железничарите” за Втора лига и какви са възможностите на отбора за класиране в елита на България.

„ Давам висока оценка за представянето на нашите играчи и тяхното държание в двете етапи. Стояхме сносно на фона на съперника, който имахме. Не бива да се заблуждаваме, че ЦСКА е доста мощен тим с необятна селекция. Отборът им е чудесно квалифициран за началото на шампионата и беше добре да забележим ние до каква степен сме. Аз съм удовлетворен, макар че имахме четирима контузени, което лиши тимът да покаже същинското си лице”, сподели Колев.

„ По отношение на беговата работа и в отбрана равнището ни задоволява. Разбира се би трябвало да обърнем внимание напред. Тук имаме запаси, защото ни предстоят мачове, в които ще срещаме тимове, които се затварят и би трябвало да можем да преодоляваме такава отбрана. Сега не знам какво е положението на Василев”, разяснява Иван Колев.

„ За мен през днешния ден изскочи казусът с работата в офанзива, последната третина. Около 30-ия метър пред противниковата врата действаме преждевременно и се опитваме да търсим майсторство, което да е разнообразно и да имаме хъс в офанзивата. Това би трябвало да наблегнем. Не вършим опити в офанзива, а сме принудени, защото имаме трима съществени футболисти, които не можем да използваме. Мисля, че селекцията е кардинален въпрос. Ако има нещо, кой тим не търси нещо положително? Независимо от позицията, на която играе даден играч”.

„ Шансовете ни са 50:50. Какво ще се случи на терена зависи от нас и доста други фактори. Трябва да сме подготвени за Втора лига. Още първият полусезон споделих, че не преглеждам възможностите ни като огромни. Искам да го внуша на ирачите, че няма любимец, а той се потвърждава на терена. Всеки идващ мач е доказателство – всичко е на терена”, сподели за край Иван Колев.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР