Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори по повод днешния

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори по повод днешния
Коментари Харесай

Акрапович: ЦСКА ще търси отмъщение

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович приказва във връзка днешния дуел с ЦСКА-София. Интересният коментар на босненския експерт беше изработен преди да стане ясно, че коронавирусът е блъснал неговия тим. Акрапович знаеше сигурно, че само Карагарен пропуща мача.

Вчера към 17:30 часа треньорът не пожела да разяснява какви са проблемите в състава.

" Малко сме изморени от мачовете напоследък и ще забележим кой ще се включи. ЦСКА ще търси възмездие, това е ясно. Ще се опитаме да създадем прекрасен мач ", сподели Акрапович и се върна към първия си дуел против Стамен Белчев - с ЦСКА през ноември 2017 година, когато почитатели на двата отбора се биха на пистата.

" Това ми беше първият дуел против ЦСКА и го помня добре. Имаше доста проблеми към тима, стигна се и до багра на почитателите. Тогава още не осъзнавах какво се случва, защото неотдавна бях поел Локо, само че в този момент към този момент е друго. После се изправих против Белчев и когато отиде в Арда. Той е първокласен треньор. Има своите качества и постоянно желае тимовете му да играят в характерен жанр. Желая му триумф ", добави Акрапович.

Балансът на двамата треньори е еднакъв - имат по една победа и тъждество. ЦСКА-София на Белчев печели с 1:0 през 2017 година. Бруно обаче би Стамен с Арда с 5:2 по-рано този сезон, а двамата направиха и едно 0:0 на " Лаута " през декември.

" Тема спорт " efbet Лига 30 кръг, четвъртък 9 юли  Локомотив (Пловдив) 20:30предстои  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР