Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред левскарите в Петрич.

...
Треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред левскарите в Петрич.
Коментари Харесай

Станимир Стоилов: Най-голямата заслуга Левски да получи лиценз е на привържениците

Треньорът на Левски Станимир Стоилов приказва пред левскарите в Петрич. Наставникът и Ивайло Ивков проведоха среща на почитателите в града, а главната тематика беше сдружението, което следва да бъде основано.

„ Щастлив съм, че мога да бъда с левскарите в Петрич. Картината в България, където и да пътуваме, е една и съща – обич и почитание към нашия клуб. Пълни зали, цялостни площади. Решихме, че е редно да създадем едно съдружие и клуб, който да действа по левскарски. Редно е да обиколим България и да разкрием концепцията си, по какъв начин най-дълго ще съществува нашият клуб. Минахме през доста премеждия и е пристигнал моментът, в който ние левскарите можем да се превърнем в най-големия спонсор и най-големите пазители на левскарщината като създадем едно съдружие, което да подсигурява бъдещето на Левски”, стартира Мъри.

„ Правят се неимоверни старания, с цел да получи клубът лиценз. Най-голямата заслуга Левски да получи лиценз е на последователите, които подаряват ежесекундно. Надявам се с тези дарения да продължим всичко, с цел да може господин Ивков да разгласи, че сме получили нужния лиценз след няколко дни. След това да тръгнем към надграждането”, сподели още той.

„ В момента се пробвам да убедя футболистите, че Левски би трябвало да се държи гордо и да наподобява левскарски. Мисля, че тимът стартира леко да надига глава и да ви радва. Има непоклатимост и на терена, и в администрацията. Нещата стартират да се нагласят. Имам огромни очаквания и фантазии. Не желая да върша огромни обещания. Обещавал съм работа и почтеност. Това са двете неща, които можем да свършим за Левски. Ако продължим да надграждаме тима, можем да забележим постоянен Левски следващата година, да не вървим на мач със свито сърце на „ Герена”. Ще виждаме тим, който ще радва хората. Целта, която сами се поставихме е да се опитаме да се класираме за евротурнирите. Знам, че е малко пресилено, само че ние сме Левски, с цел да си слагаме такива задания. Убеден съм, че от новия сезон Левски ще е в борбата за челото. Смятам, че когато Левски има своите последователи, а ние сме на 100% ангажирни, може да се получи. Неслучайно първия ден споделих на моите футболисти, че на почитателите ги заболяха ръцете след загуби. Моят ангажимент и на футболистите е да сътворяваме повече усмивки. Надявам се с нашата обиколка пред България да дадем религия и убеденост, че това, което се случва е правилно и почтено. На тези срещи би трябвало да се пита”, сподели Стоилов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР