Треньорът на Левски - Станимир Стоилов е доволен, че първенството

...
Треньорът на Левски - Станимир Стоилов е доволен, че първенството
Коментари Харесай

Мъри: Ще сме като ескимоси до края на март месец

Треньорът на Левски - Станимир Стоилов е удовлетворен, че шампионата ни навлиза в сбит календар. Според него обаче мачовете през февруари и март ще се играят при тежки условия, тъй като у нас нямаме терени за зимно време.

" Навлизаме в по-динамична фаза, няма огромни пауза. Ще играем през 3-4 дни. Ще имаме задоволително сбит календар, което е добра за футбола. Ще имаме опция да демонстрираме в какво положение сме и до каква степен заслуъжаваме класирането си. Идеален интервал да набираме форма и да трупаме самочувствие и точки.

Около средата на ноември е последният мач, който е даден на този стадий. Ние декларирахме нашето предпочитание да има най-малко 30-дневна пауза, тъй като националните лятото почиваха единствено 3-4 дни. По този метод играчите ще се възстановят физически. Надявам се тази пауза да се отрази добре на тимове и шампионати като нашите. По-страшно е, че февруари още веднъж почваме, когато още нямаме терени и конюнктура за футбол. Играем на замръзнали терени. Като ескимоси сме до края на март месец ", разясни наставникът на " сините ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР