Семейство с разбито сърце издаде трогателна почит към своя баща

...
Семейство с разбито сърце издаде трогателна почит към своя баща
Коментари Харесай

Деца отдават сърцераздирателна почит на баща „легенда“, смазан до смърт на летище Хийтроу

Семейство с разрушено сърце издаде трогателна респект към своя татко „ легенда “, който беше смачкан до гибел на летище Хийтроу.

Летищният чиновник, който е бил нает от огромна самолетна компания за карго услуги Dnata Ltd, е разтоварвал контейнери с багаж от аероплан на Терминал 3 на 23 февруари 2022 година, когато е бил погубен.

Мъжът, който беше на към 70 години, беше дошъл с комплект ремаркета, с цел да вземе предметите от аероплан Airbus A380 на Emirates, който преди малко беше дошъл от Дубай. Той стоеше под ножичен асансьор, прочут като високотоварен, който съставлява повдигната платформа, употребена за събаряне на контейнерите на земята.

Но с служащия под асансьора, операторът на високотоварния товар спусна една от хидравличните си платформи и тя премаза служителя. Сега брачната половинка и децата му - които не са посочени - му отдадоха респект. Те споделиха: „ Съпругът ми доста обичаше работата. Наричаше сътрудниците си второто си семейство. Преди беше толкоз разчувствуван да отиде на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР