Треньорът на футболните национали Георги Дерменджиев, се обърна към всички

...
Треньорът на футболните национали Георги Дерменджиев, се обърна към всички
Коментари Харесай

Треньорът на националите с важен призив

Треньорът на футболните национали Георги Дерменджиев, се обърна към всички футболисти в България по отношение на разпространяването на ковид. Треньорът следи изкъсо футболистите и е угрижен за тяхното положение. Дермежджиев може да бъде видян на трибуните на съвсем всеки забавен мач от efbet Лига. Опитният експерт съобщи пред  Gong.bg , че играчите би трябвало да бъдат дисциплинирани и виновни.

" Коронавирусът никога не е за подценяване. Именно заради тази причина футболистите би трябвало да бъдат доста дисциплинирани и виновни. Трябва да внимават къде вървят и с кого се срещат. Виждате в последно време какво се случва. В някои клубове има много инфектирани играчи. Тяхната специалност е строго характерна и изисква особено внимание. Ако един футболист се разболее, се постанова да си стои две седмици у дома. Това значи, че той губи форма. После стартира всичко изначало и възстановява мъчно функционалното си положение.

Те са младежи със мощни организми и го преодоляват, само че губят форма. Ако пък се стигне до приемане на антибиотици, става още по-сложно. Веднъж би трябвало да се възстановят от заболяването, а по-късно да влизат в темп. По този метод ще изгубят много време. Именно заради тази причина е нужно да съблюдават разпоредбите и да понижат излизанията по кафенета и заведения за хранене. Футболистите са нужни на клубовете си и на националния тим. Затова е нужна строга дисциплинираност. Виждате, че в цяла Европа футболистите се стараят да се предпазят ", съобщи Дерменджиев. 

" Футболистите доста се стараха, само че ясно пролича, че изолацията поради ковид им е повлияла. Този шампионат беше много характерен. Все отново паузата не бе по никакъв начин къса. Надявам се колкото се може по-бързо да влязат в оптимална форма. Знаете, че има смяна във формата в Европа. В началото ще се играе по един мач. Лудогорец ще взе участие в Шампионската лига, а ЦСКА, Славия и Локомотив Пловдив в Лига Европа. Отборът на Славия става все по-симпатичен с играта си, а Локомотив изцяло справедливо взе Купата на България ", приключи селекционерът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР