Благодарение на кризата с разходите за живот, няма много места

...
Благодарение на кризата с разходите за живот, няма много места
Коментари Харесай

`Посетих най-евтиното кафене в Обединеното кралство, където пърженето струва малко над £5, и открих сърцераздирателната истина`

Благодарение на рецесията с разноските за живот, няма доста места в Обединеното кралство, където към момента можете да получите пържене за малко над £5 - само че едно кафене се стреми да поддържа цените ниски за лоялните си клиенти.

Излизането на закуска е едно от най-големите удоволствия в живота, само че става все по-скъпо наслаждение. Пълен британски в The Savoy в Лондон ще ви коства колосалните £45, до момента в който опцията Greasy Spoon в известната верига The Breakfast Club коства £13,50.

Така че, когато научих, мога да получа приемлива закуска за £5,50, възползвах се от шанса. Седенето в кафенето Coffee House в Withington, Голям Манчестър, е толкоз типично английско и аз в действителност го обичам. И съгласно Travel with JP, който сподели, че сервира „ фантастична закуска “, сподели, че това е „ най-евтиният цялостен британски в Манчестър “, а The Sun даже твърди, че е най-евтиният в Обединеното кралство.

Напомня ми по какъв начин бях млад и прекарвах време с моите родители, баби и дядовци на елементарни места...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР