Треньорът на Ботев Вра­ца Антони Здравков ще предприеме чистка в

...
Треньорът на Ботев Вра­ца Антони Здравков ще предприеме чистка в
Коментари Харесай

Сухия развърта метлата в и без това оределия Ботев Вр

Треньорът на Ботев Вра­ца Антони Здравков ще предприеме чистка в отбора през зима­та, без значение от ограничавания кад­рови запас, с кой­то разполага и сега. След гостуването на Етър той ще реши дефинитивно с кои играчи ще се раз­дели, написа вестник "Меридиан Мач ".

Предвижда се привлечените нови попълнения да са най-малко двойно повече от освобо­дените, с цел да може в клуба да се води естествен трениро­въчен развой.

Големият проблем пред Здравков в този момент е какъв брой играчи ще се качат на ав­тобуса за мача на стадион "Ивайло ", тъй като Дисципли­нарната комисия спря правата за по една среща на брани­теля Ангел Лясков и на халфа Георги Вълчев, а Даниел Гаджев продължа­ва да не е изцяло възобновен от травма.

Нищо чудно броя, вписана в тимовия лист, да е към съдбовното число 13. Това ще се слу­чи, в случай че Валери Божинов отново почувства неразположение. Юношата Виктор Йолов също ще бъде алтернатива, само че единствено като численост.

Трябва да се от­бележи също, че Ботев още не е пос­тигал победа на ста­дион "Ивайло " в до­сегашните 19 мача сред двата отбора. Последните два конфликта сред противниците в Старата столица са завър­шили 1:2 и 0:0.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР