Легендата на Ботев (Пд) - Марин Бакалов - сподели пред

...
Легендата на Ботев (Пд) - Марин Бакалов - сподели пред
Коментари Харесай

Легенда на Ботев похвали Керкез: Много земен и работлив човек

Легендата на Ботев (Пд) - Марин Бакалов - показа пред " Мач Телеграф ", че спечелването на Купата на България ще донесе нужното успокоение на тима, с цел да надгради.

Той е на мнение, че Душан Керкез вярно ще продължи да води отбора и го похвали за свършената работа.

" Много съм благополучен, че Ботев Пд съумя да победи с Купата на България. Отборът приключва по отговарящ метод една добра година. През този сезон се завърна на стадион " Христо Ботев ", а в този момент ще играе и в Лига Европа. Мисля, че няма от какво да сме недоволни. Разликата сред триумфа и неуспеха е доста дребна. Бяхме на крачка от това да успеем или да не успеем. Радващо е, че сезонът приключва с трофей и мачове в евротурнирите. Удовлетворени са почитателите, футболистите, треньорите, президентът и всички останали в клуба. Не мога да кажа дали това е най-успешната година през този век за тима. През 2017-та година също триумфирахме с Купата. Чисто организационно може би да. Представянето на момчетата беше впечатляващо. Върнахме се и вкъщи. Този трофей ще даде успокоение на всички, с цел да работят по естествен метод. Всички ще си имат взаимно доверие и остана единствено да се надгражда от този миг нататък в една естествена конюнктура. Има всички предпоставки това да се случи ", съобщи Бакалов.

" До края на сезона е обикновено да има леко разпределяне. Ботев Пд реализира огромната си цел! Вероятно в този момент треньорът ще даде опция на други хора, които не са играли толкоз доста, да покажат, че заслужават да са част от клуба. Някои от футболистите се изразходиха душевен след последните мачове. Когато се реализира такава цел, следва леко разпределяне, колкото и играчите да не го желаят. То просто се случва и това е обикновено. Ключовото в мача с Лудогорец беше, че тимът сподели експанзия. Както беше и против ЦСКА.

Неутрализираха значително мощните страни на съперника. Головете паднаха тъкмо в точния момент. Това даде психическо преимущество, което беше доста значимо. Душан Керкез остава отпред на тима. Той си реализира задачите и е добре, че остава. Той е доста земен и трудолюбив човек. В близки връзки е с футболистите и държи съблекалнята, а това е от основно значение. Психолог е и мисля, че е вярно да остане отпред на отбора ", приключи Бакалов.
 Ботев (Пловдив) ще се укрепи с френски бранител
Ботев (Пловдив) ще се укрепи с френски бранител

Става дума за Тадее Калеба
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР