Треньорът Александър Тунчев коментира първата домакинска загуба на Арда (Кърджали)

...
Треньорът Александър Тунчев коментира първата домакинска загуба на Арда (Кърджали)
Коментари Харесай

Тунчев: И трите гола на ЦСКА 1948 паднаха след наши грешки

Треньорът Александър Тунчев разяснява първата домакинска загуба на Арда (Кърджали) през сезона в българския футболен хайлайф.

Тя бе нанесена от тима на ЦСКА 1948, който завоюва отсрочената си от III кръг аудиенция с класическото 3:0.

„ Преди мача говорихме, че ЦСКА 1948 могат да ни изненадат със статични положения. Там е тяхната мощ, по този начин вкарват доста голове и по този начин вземат решение мачовете си. За наше страдание и при трите гола допуснахме самостоятелни неточности “, уточни Тунчев.

„ Мачът беше равносилен в началните минути. Да, ЦСКА имаше малко повече положения първоначално, само че през второто полувреме ние имахме повече. Създадохме обстановки, от които можеше да осъществяваме най-малко два гола. В последните мачове не съумяваме да вкараме гол и очевидно има нещо, което ни пречи. Няма какво да се заблуждаваме, би трябвало да работим повече. Давам късмет на много разнообразни състезатели, тъй че в това отношение няма да се трансформирам “, добави той.

„ Условията в София през вчерашния ден не бяха подобаващи за футбол. От ЦСКА споделиха, че няма да могат да изчистят терена и за през днешния ден и предвид на изискванията това беше най-хубавото решение - да дойдем и да играем в Кърджали. Сега би трябвало да се възстановим за мача с Ботев в петък. Ясно е, че настроението в съблекалнята няма да е ок, само че би трябвало да създадем нужното, с цел да сме подготвени за мача. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР