Президентът на Адриан колеж Джефри Докинг каза пред Fox News

...
Президентът на Адриан колеж Джефри Докинг каза пред Fox News
Коментари Харесай

Президентът на колежа защитава активистката Райли Гейнс като лектор на връчването: Студентите трябва да бъдат `предизвикани`

Президентът на Адриан лицей Джефри Докинг сподели пред Fox News Digital за какво пази избора на деятел и някогашен като преподавател на връчването на фона на реакцията от както ученици, по този начин и студенти.

" Мисля, че висшите водачи би трябвало да се държат мощно сега и да не се поддават на хора, които желаят да смажат свободното изследване ", сподели Докинг пред Fox News Digital.

Гейнс, хазаин на Gaines за девойки с Райли Гейнс и някогашен състезател от Дивизия I, който се състезаваше против транссексуалната плувкиня Лиа Томас, даде началото в Адриан Колидж в Мичиган в неделя.

Гейнс, гневен критик на трансатлетите, участващи в женски спортове, провокира бурна реакция както от студентите, по този начин и от възпитаниците, когато откриха, че е била таксувана да приказва на церемонията по дипломирането им.

Бившият студентски плувец Райли Гейнс поставя клетва по време на чуване на подкомисията за контрол на Камарата на представителите по здравеопа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР