Когато става въпрос за име на бебе, някои родители се

...
Когато става въпрос за име на бебе, някои родители се
Коментари Харесай

„Името на дъщеря ми е толкова специално – кара хората да мислят за нея веднъж седмично“

Когато става въпрос за име на бебе, някои родители се обръщат към Голямата книга с имена за хрумвания, до момента в който други търсят ентусиазъм от нещата в всекидневието им. Точно това реши да направи една майка, когато кръсти щерка си, обяснявайки по какъв начин се е натъкнала на името на бъдещото си дете, до момента в който е барманка.

Но в този момент, четири години по-късно, тя се чуди дали името на щерка й е трагично име, псевдоним, съзнателно погрешно изписан или изцяло фиктивен, с цел да наподобява по-уникален, в сравнение с в действителност е. Затова тя употребява обществените медии, с цел да попита мненията на потребителите. Тя сподели в Reddit: „ Моето четиригодишно дете е кръстено Вторник. Това покруса ли е? “

Тя споделя, че е срещнала името, когато е чула за Tuesday Weld, само че споделя, че щерка й не е кръстена на някогашната американска актриса. Но това не е единствената й среща с псевдонима, казвайки: „ Наистина срещнах една жена, когато бях барман. Погледнах името й на кредитната й карта и видях, че е вторник.

„ Бях бременна в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР