Трансферната цел на Манчестър Юнайтед се възползва от снощното дерби

...
Трансферната цел на Манчестър Юнайтед се възползва от снощното дерби
Коментари Харесай

Антъни с ново директно послание към Манчестър Юнайтед по време на дербито с Ливърпул

Трансферната цел на Манчестър Юнайтед се възползва от снощното дерби с Ливърпул, извоювано от “червените дяволи ” с 2:1, с цел да даде следващото си не изключително скрито известие какво е неговото предпочитание. Бразилецът пусна две “сторита ” в “Инстаграм ”, в които показва, че гледа дуела дружно със своя сътрудник.

Крилото е мощно мечтано на “Олд Трафорд ” от Ерик загар Хаг, само че от Аякс досега изрично отхвърлят да се разделят с още един състезател през това лято, откакто към този момент се разделиха с няколко от титулярите си от шампионския отбор през предходната година. Именно заради тази причина от нидерландският гранд са сложили цена от 100 милиона евро за своя състезател и към този момент отхвърлиха няколко предложения.
 Антъни продължава с натиска към Аякс да бъде пуснат в Манчестър Юнайтед Антъни продължава с натиска към Аякс да бъде пуснат в Манчестър Юнайтед
Антъни обаче продължава да отхвърля напън върху шефовете на отбора да го пуснат в Манчестър Юнайтед и даже отхвърли да тренира в края на предходната седмица, с цел да принуди шефовете да стартират договаряния. Той остана и отвън групата на отбора за мача през уикенда.
 Манчестър Юнайтед се преобрази и нанесе първа загуба на Ливърпул в Премиър лийг за 2022-ра Манчестър Юнайтед се преобрази и нанесе първа загуба на Ливърпул в Премиър лийг за 2022-ра
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР