Трафикът в Пловдив тази сутрин е изключително натоварен, като големи

...
Трафикът в Пловдив тази сутрин е изключително натоварен, като големи
Коментари Харесай

Пътна блокада в целия град заради тежката катастрофа на бул. „Руски”

Трафикът в Пловдив тази заран е извънредно претрупан, като огромни тапи са се образували на доста от главните пътни артерии. Основаната причина за това е затварянето на бул. „ Руски ”, в правата сред ул. „ Преслав ” и бул. „ 6-ти септември ” след тежката злополука с две жертви.
Прочетете още
Както TrafficNews.bg заяви придвижването в сектора бе пуснато малко след 8.30 часа, все пак трафикът в града към момента е мощно усложнен. Изключително натоварено е придвижването по бул. „ Христо Ботев ”, както и по „ Копривщица ”.

Припомняме, че случаят е станал към 3.30 часа през днешния ден на бул. " Руски ", наоколо до кръстовището с бул. " 6-ти септември ".

По първична информация джип " Рийндж Ровър ", който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара.

От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка. По време на избавителната акция пожарникар е ударен от клон на дърво, той също е настанен в болница.

От фрагментите се вижда, че  джипът " Рийндж Ровър " е безусловно на съставните си елементи, като в радиус от над 300 метра има части след тежкия удар в няколко чинара.  В разстояние и от 100 метра са разнесени и елементи от дървото, в което се е блъснал и автомобила.



 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР