Треньорът на Ботев Душан Керкез говори след мача с ЦСКА

...
Треньорът на Ботев Душан Керкез говори след мача с ЦСКА
Коментари Харесай

Керкез: Искам да се представим добре в Европа

Треньорът на Ботев Душан Керкез приказва след мача с ЦСКА 1948.
Прочетете още
„ Мислим, че изиграхме добър мач. Имахме проект в последните 3 мача някои играчи да починат и да играем с млади играчи. Никой не обича да губи. Разбира се да мислим и за нашата отмора, защото започваме рано подготовка. В последна сметка загубихме и би трябвало да поздравим противника “, сподели Керкез.

„ Не е елементарно за тези момчета, които не играят постоянно. Това е моята концепция – да им дам време и опция, с цел да покажат най-хубавото от себе си. Справиха се добре в огромен интервал от мача. Допуснахме попадения след центрирания, само че това е част от футбола. В това би трябвало да се подобрим “.

„ Ние сме тим, който желае да реализира резултати. Когато имаме опция даваме опция на млади момчета, ще го вършим без значение от националността. Не тъй като са млади, а тъй като го заслужават. Голяма част от тези играчи играят постоянно във втория тим и получават време при мъжете. Искаме да играем добре в Европа и да се представим добре и да играем значима роля в шампионата през идната година и да се борим за европейските шампионати “.

„ Това ще бъде финален мач за мъжкия ни тим за първия тим. Лъчо Балтанов ще направи бенефис за първия тим. Той е легенда на Ботев Пловдив и заслужава цялото почитание. От на следващия ден някои съществени играчи ще стартират отмора и това е добра опция за някои от младите играчи да усетят атмосферата на тези мачове “, приключи Керкез.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР