Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално

...
Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: реално
Коментари Харесай

Христо Иванов: Слави лъже, че искаме парчета от баницата! Единствено желаехме да Сараите да са аут

" Този парламент можеше да реши една стратегическа национална задача: действително да отстраним Движение за права и свободи от властта. Само тогава можем не просто да " изчегъртаме Борисов ", а да разградим в дълбочина модела на корупционното задкулисие ", това написа в персоналния си Facebook профил съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов.

" Тази задача е извънредно сериозна и не може да бъде осъществена с шоу с импровизации, лансиране за лидерски позиции на инцидентни бушончета и съмнителни подставени лица, а минимум, с оформяне на ново задкулисие ", безапелационен е той.

" Единствено в името на отделяне на ръководството от корупционния картел към Сараите, ние бяхме подготвени да обмисляме поддръжка за мандат на Има Такъв Народ, макар всичките ни разлики ", добави Иванов.

" Виждайки ясно тази тактика на слагане пред свършени обстоятелства и изключително, когато започнахме да научаваме какви хора се готвят за държавното управление, парламентарната ни група реши да действаме обществено, преди да е станало необратимо късно ", написа още водачът на " Демократична България ".

" Който твърди, че Демократична България е желала части от баницата, лъже. И лъже съгласно личните си примитивни показа за разпределение на дялови участия във властта и партийни планове. Предложихме съответна формула за поддръжка за решаването на стратегическа национална задача. И тя беше под паника отблъсната ", безапелационен е Христо Иванов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР