Той ще ви прости, но висшите сили никога Светлият човек на

...
Той ще ви прости, но висшите сили никога
Светлият човек на
Коментари Харесай

Никога не обиждайте човек, защитаван от висшите сили

Той ще ви елементарни, само че висшите сили в никакъв случай

Светлият човек на значима задача наподобява тъкмо като всеки различен. Но възмездието за посягане върху него постоянно идва.

И колкото повече щета и заличаване са нанесени на подобен човек, и то безусловно несправедливо, толкоз по-голяма е заплахата за самия пакостник.

Понякога наподобява, че този, който вреди, живее в обилие, а в действителност просто му се дава късмет да се осъзнае и поправя. В последна сметка не на вятъра подобен ярък човек се е оказал до него, това е в действителност помощ от горната страна, тъй че индивидът да стартира да се трансформира. Да разбере.

Така че един ден вредителят получава неочакван удар. И в случай че индивидът не обясни нищо за себе си, тогава всичко се повтаря в още по-труден вид. Да разбере.

Ако нищо не помогне, тогава светлият човек го избавят от неговия изтезател, слагат му отбрана, която е подобаваща за него. Или в най-трудния случай, когато няма различен метод, просто отстраняват нарушителя.

И тогава светлият човек получава независимост. Въпреки че не желае зло на никого. Просто неговата задача, неговата активност са прекомерно значими. Да  оплетете светлия с тъмни мрежи или да му препречите пътя е все едно сами да си подпишете тежка присъда.

Светлият също ще съжалява, ще плаче и ще се самообвинява. Че не е оказал помощ, не е избавил. Чувства се виновен за всичко, което се случва. Той има надълбоко познание, че всички ние сме едно цяло и всички си въздействат взаимно, като система от свързани съдове, като разнообразни кафези на едно тяло.

Светлият нормално не живее елементарно, само че може да сътвори това положение в себе си, с цел да черпи мощ. Твърде елементарният живот не дава мъдрост. А без мъдрост е невероятно да се помогне изцяло на другите.

И даже не е нужно да помагате непосредствено на другите. Един образец може да помогне на доста хора. Както и елементарна усмивка, добра дума и атмосфера на топлота, която подобен човек основава и популяризира към себе си. Не е належащо да посветите целия си живот на работа на другите. Ползите за другите ще са задоволителни.

А който пакости надясно и наляво – след това се чуди от кое място му е пристигнали. Да, всичко е от там. От висшите сили. Те, висшите сили, би трябвало да спасят своя ярък човек, така и така тук има доста неприятни неща. Беше им даден късмет, и то не един, да погледнат на всичко по друг метод, само че те избраха да не се развиват…

Cluber

 


Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР