Инфлуенсърката Антоанет Пепе и Иво Карамански дадоха първото си интервю

...
Инфлуенсърката Антоанет Пепе и Иво Карамански дадоха първото си интервю
Коментари Харесай

Любимата на Иво Карамански би дори рекорда на Джизъса

Инфлуенсърката Антоанет Пепе и Иво Карамански дадоха първото си изявление като бъдещи родители. Както е известно, Антоанет е в очакване на четвъртата си рожба, която е плод на любовта й с наследника на Кръстника на българската мафия.

 

От разкритията стана ясно, че новото звездно семейство е в очакване на щерка. Майката на Иво Карамански-младши – Нели Атанасова – Сано се оказа много суеверна и е забранила на Антоанет да пазари преди появяването на бебето на бял свят.

 

В този ред на мисли Антоанет споделя, че им е неразрешено да купуват каквото и да било за рожбата им поради суеверието в фамилията. Знаят какво желаят, само че за момента не купуват безусловно нищо. Иво пък акцентира, че бебето не е било планувано, а просто се е случило. Признава, че колкото повече пораства коремът на инфлуенсърката, толкова повече осъзнава, че ще става татко. Родителите му също се вълнуват. Те даже възприемат останалите три деца на Антоанет като свои внуци.

За осем години инфлуенсърката забременя цели четири пъти, освен това от трима мъже, което е безспорен връх. С подобен не може да се похвали даже Благо Джизъса. 

На въпроса дали се готвят за огромния ден, Иво побърза да отговори, че бащата на обичаната му към този момент е поставил агнето, а Антоанет побърза да го скастри, уточнявайки, че ставало въпрос за бебето.

 

За момента двойката към момента не се е спряла на съответно име за детето или най-малко не желаят да го споделят на този стадий.

Източник: Уикенд

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР